loading
 • STIGAO JE NOVI CROSSLAND
 • STIL I SADRŽAJ
 • ATRAKTIVAN IZGLED - DOBAR OSJEĆAJ
 • VLADAJTE CESTOM
MODELI
EDITION
EDITION
 • 16˝ strukturirani naplatci, srebrni/crni
 • Multimedia Radio s 3,5" zaslonom u boji, DAB+ i 2 USB ulaza
 • LED prednja svjetla
BUSINESS EDITION
BUSINESS EDITION
 • 16˝ strukturirani naplatci, srebrni/crni
 • Multimedia Radio s 3,5" zaslonom u boji, DAB+ i 2 USB ulaza
 • Ergonomsko sjedalo Active (za vozača) s naslonom za ruke
GS
GS
 • Srebrna prednja i stražnja zaštitna obloga
 • Dvobojni krov
 • Ambijentalna svjetla
ELEGANCE
ELEGANCE
 • 16" aluminijski naplatak, srebrni
 • Multimedia Navi Pro s 3,5" zaslonom u boji, DAB+ i 2 USB ulaza
 • Prednja svjetla za maglu
ULTIMATE
ULTIMATE
 • Alcantara sjedala
 • Ergonomska sjedala Active (za vozača i suvozača)
 • AFL LED prednja svjetla i LED stražnja svjetla

Slika može prikazivati dodatnu opremu.

Cijene su informativne i iskazane prema tečaju od 7.45 KN za 1 EUR. Konačna cijena novog vozila se obračunava u kunama prema prodajnom tečaju EUR-a kod RBA banke važećem na dan uplate (osim posebnog poreza). Preporučena maloprodajna cijena vozila uključuje PDV i posebni porez (trošarinu) kod vozila koja su u obvezi plaćanja posebnog poreza na motorna vozila. Vaš ovlašteni Opel partner može Vam dati točne informacije o mogućim promjenama u međuvremenu. Podaci su informativni. Opel Southeast Europe LLC ne snosi nikakvu odgovornost.

Opisi i ilustracije značajki mogu se odnositi na ili prikazivati dodatnu opremu koja nije uključena u standardnu isporuku. Sadržani podaci bili su točni u vrijeme objavljivanja. Pridržavamo pravo na izmjene u dizajnu i opremi. Prikazane boje su samo približne stvarnim bojama. Ilustrirana dodatna oprema dostupna je uz nadoplatu. Dostupnost, tehničke karakteristike i oprema naših vozila mogu biti različite ili mogu biti dostupne samo u nekim zemljama ili mogu biti dostupne uz dodatne troškove. Za precizne informacije o opremi koja se isporučuje na našim vozilima obratite se  lokalnom Opel partneru.

* Navedeni podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 usklađeni su s ispitnim postupkom WLTP na temelju kojeg se od 1. rujna 2018. odobravaju nova vozila. Postupak WLTP zamjenjuje Europski vozni ciklus (NEDC) kao prethodno korišten ispitni postupak. Zbog realističnijih ispitnih uvjeta, potrošnja goriva i emisije CO2 izmjereni tijekom WLTP-a u većini su slučajeva veći u usporedbi s onima izmjerenima tijekom NEDC-a. Podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 mogu se razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim čimbenicima, poput konkretne opreme, dodatne opreme i dimenzija guma. Dodatne informacije zatražite od svog ovlaštenog Opel partnera. Da biste saznali više, posjetite www.opel.hr/wltp.

** Navedeni podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 određeni su u skladu s novim globalno usklađenim ispitnim postupkom za laka vozila (WLTP-om), a relevantne vrijednosti pretvorene su u NEDC radi usporedbe s drugim vozilima. Najnovije podatke zatražite od svog ovlaštenog Opel partnera. Vrijednosti ne uzimaju u obzir posebnu upotrebu i uvjete vožnje, opremu ni dodatke i mogu se razlikovati ovisno o dimenzijama guma. Više informacija o službenim podacima o potrošnji goriva i emisijama CO₂ potražite u dokumentu „Vodič o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 novih osobnih vozila”, koji možete dobiti besplatno na svim prodajnim mjestima ili kod nadležnih državnih tijela.

*** Navedeni doseg i podaci o električnoj potrošnji usklađeni su s ispitnim postupkom WLTP na temelju kojeg se od 1. rujna 2018. odobravaju nova vozila. Oni se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima upotrebe i različitim čimbenicima, poput brzine, hlađenja/grijanja u kabini vozila, stila vožnje i vanjske temperature. Vrijeme punjenja posebice ovisi o punjaču u vozilu, kabelu za punjenje te vrsti i naponu korištene postaje za punjenje. Dodatne informacije zatražite od svog ovlaštenog Opel partnera. Da biste saznali više, posjetite www.opel.hr/wltp.

**** Navedeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i dosegu usklađeni su s ispitnim postupkom WLTP na temelju kojeg se od 1. rujna 2018. odobravaju nova vozila. Postupak WLTP zamjenjuje Europski vozni ciklus (NEDC) kao prethodno korišten ispitni postupak. Zbog realističnijih ispitnih uvjeta, potrošnja goriva i emisije CO2 izmjereni tijekom WLTP-a u većini su slučajeva veći u usporedbi s onima izmjerenima tijekom NEDC-a. Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i dosegu mogu se razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima upotrebe i različitim čimbenicima, poput učestalosti punjenja, stila vožnje, brzine, opreme, dodatne opreme, dimenzija guma, vanjske temperature i hlađenja/grijanja u kabini vozila. Dodatne informacije zatražite od svog ovlaštenog Opel partnera. Da biste saznali više, posjetite www.opel.hr/wltp.
Idite na vrh