loading

JEDNOSTAVNO ELEKTRIČAN.

E-mobilnost na lak način: iskustvo korištenja električnih automobila učinili smo jednostavnim poput korištenja pametnih telefona. Kao savršen dodatak, Opel usluge za električna vozila pomažu vam da krenete i ostanete u pokretu.

 

DOŽIVITE NAŠE ELEKTRIČNE AUTOMOBILE.

KRENITE. 

Krenimo redom: voziti električni automobil lakše je nego mislite – bez obzira na vaše potrebe za mobilnošću. Saznajte sve o važnim temama kao što su različite vrste e-mobilnosti, povećanje dosega, baterije električnih vozila i ukupni operativni troškovi.

Osnove punjenja.

Osnove punjenja.

Za razliku od većine kućanskih uređaja, koji za napajanje koriste AC, svi uređaji s ugrađenom baterijom za napajanje mogu koristiti samo DC. To vrijedi i za električne automobile.

❯ SAZNAJTE VIŠE

Električni motori.

Električni motori.

U Europi se električna energija distribuira putem trofazne mreže. Drugim riječima, električna struja prenosi se pomoću tri voda.

Za male električne uređaje, kao što je većina kućanskih aparata, dovoljna je jedna faza i zato su uobičajene utičnice u kućanstvima jednofazne.

❯ SAZNAJTE VIŠE

Doseg električne vožnje.

Doseg električne vožnje.

Izmjenična struja, istosmjerna struja, faze i kW. U počecima elektrifikacije, istosmjerna struja (DC) – pri kojoj struja teče u jednom smjeru – bila je standard u isporuci električne energije. Danas, u električnoj mreži u Europi prebacili smo se s istosmjerne (DC) na izmjeničnu struju (AC) – pri kojoj struja teče stalno mijenjajući smjer, npr. 50 puta u sekundi – što omogućuje učinkovitiji prijenos električnog naboja na velikim udaljenostima.

Za razliku od većine kućanskih uređaja, koji za napajanje koriste AC, svi uređaji s ugrađenom baterijom – kao što su mobiteli ili prijenosna računala – za napajanje mogu koristiti samo DC. To vrijedi i za električne automobile. Zato je dobro znati razliku između izmjenične i istosmjerne struje ako planirate voziti električni automobil.

❯ SAZNAJTE VIŠE

Opel, Simply Electric, Maximise Range

Povećajte svoj doseg.

Mnogo je faktora koji utječu na doseg vašeg automobila – najvažniji je način vožnje. Pogledajte kako povećati doseg ovdje.

❯ SAZNAJTE VIŠE

Opel, Simply Electric, Range Battery

Baterije usklađene s vašim životom.

Naše baterije su žila kucavica naših električnih vozila, dizajnirane tako da se maksimalno prilagode vašem svakodnevnom stilu života. Saznajte više o punjenju baterija, jamstvima i recikliranju ovdje.

❯ SAZNAJTE VIŠE

Opel, jednostavno električan, električna vozila

BEV, PHEV i E-REV. Što je što?

E-mobilnost dolazi u različitim oblicima. Sažeto ćemo prikazati razlike prije nego što pobliže pogledamo vrste e-mobilnosti koje nudi Opel.

❯ SAZNAJTE VIŠE

Opel, Simply Electric, Running Costs

Operativni troškovi električnih automobila.

Kada razmotrite stvarne operativne troškove, vidjet ćete da naša električna vozila pružaju iznimno dobru vrijednost za novac. Pokazat ćemo vam zašto je prelazak na električno vozilo financijski isplativ.

❯ SAZNAJTE VIŠE

OPEL USLUGE ZA ELEKTRIČNA VOZILA. 

Vaš električni Opel opremljen je kompletnom lepezom korisnih e-usluga. Slušali smo što ljudi govore o iskustvu posjedovanja električnog vozila. Zatim smo razmotrili stvar sa svih aspekata. I tako više puta. Dobivena saznanja omogućila su nam da isporučimo uistinu korisnu, integriranu ponudu usluga koje e-mobilnost čine lakom i zabavnom.

Punjenje kod kuće i na poslu – bez stresa.

Punjenje kod kuće i na poslu – bez stresa.

Opel ima široku ponudu uređaja i usluga za punjenje te omogućuje savršeno rješenje za vas i vaše potrebe.

❯ SAZNAJTE VIŠE

E-Daljinsko upravljanje.

E-Daljinsko upravljanje.

Želite promijeniti plan punjenja baterije, zagrijati ili rashladiti automobil? Možete pomoću svojeg pametnog telefona!

❯ SAZNAJTE VIŠE

Opel, Electric, Servicing contracts

Opel FlexCare ugovori o servisiranju e-vozila

Dobre vijesti: električna vozila imaju manje pokretnih dijelova motora od vozila s toplinskim motorima, što znači manje troškove servisiranja. Opel FlexCare ugovori o servisiranju osiguravaju stručnu uslugu posebno za e-vozila te iznimnu vrijednost.

❯ SAZNAJTE VIŠE

Opel, Electric, Battery warranty

Jamstvo na bateriju.

Sva naša električna vozila imaju osmogodišnje jamstvo na bateriju, ili do 160.000 prijeđenih kilometara, za najmanje 70 % prvotnoga kapaciteta punjenja nakon tog razdoblja ili kilometraže. Naš Certifikat o kapacitetu baterije potvrđuje kapacitet punjenja baterije vašeg vozila i olakšava preprodaju vozila.

Opel, Electric, Roadside assistance

Pozivni centar za električna vozila.

Naši pozivni centri namijenjeni su posebno vlasnicima baterijskih električnih vozila (BEV) i plug-in hibridnih električnih vozila (PHEV). Posebno obučeno osoblje pruža tehničku podršku i savjete o lokacijama punionica, servisiranju i održavanju.

Opel, Electric, Roadside assistance

Pomoć na cesti 24/7.

Pomoć na cesti dostupna je 24 sata na dan, sedam dana u tjednu u svim sudjelujućim europskim zemljama (popis zemalja pogledajte ovdje). Usluga uključuje identifikaciju ovlaštenih partnera grupe PSA opremljenih punionicama i, u slučaju kvara, uslugu vuče samo do ovlaštenih partnera.

Navedeni podaci o dosegu su preliminarni podaci utvrđeni u skladu s metodologijom WLTP ispitnog postupka (Uredba (EZ) br. 715/2007, Uredba (EU) br. 2017/1151). EU homologacija tipa i Certifikat o sukladnosti još nisu dostupni. Preliminarne vrijednosti mogu se razlikovati od službenih konačnih podataka homologacije tipa. EU homologacija tipa i Certifikat o sukladnosti još nisu dostupni. Preliminarne vrijednosti mogu se razlikovati od službenih konačnih podataka homologacije tipa. Svakodnevna upotreba se razlikuje i ovisi o više faktora. Osobito: osobnom stilu vožnje, svojstvima kolnika, vanjskoj temperaturi, grijanju/klimatizaciji, pretkondicioniranju.

Idite na vrh